zondag 26 april 2020

Nieuwe week!

Liefste leerlingen,

Het was een heerlijk en zonnig weekend! Hopelijk hebben jullie op een veilige manier van het mooie weer kunnen genieten en zijn jullie weer klaar voor een nieuwe week .

Net zoals vorige week vinden jullie elke dag de taken van de dag op deze blog. We vragen jullie nog steeds om ons de taken dagelijks door te mailen, zo houden we toch een overzicht en kunnen we zien dat jullie wel degelijk alle opgegeven taken maken. Al twijfelen we daar natuurlijk niet aan.
Jullie taken gaan jullie vanaf deze week wel zelf verbeteren. Dit ga je doen aan de hand van de correctiesleutels die telkens de dag erna op de blog zullen verschijnen. Verbeteren doe je volgens de klasafspraken van altijd. Als iets niet duidelijk is in een taak, kom je met je vraag naar een van de vragenuurtjes. We moedigen dit sterk aan, we proberen er dan ook zoveel mogelijk 'online' voor jullie te zijn. De uren van de vragenuurtjes vinden jullie terug bij de taken van de dag.

Veel groetjes en veel succes! 😘🍀💪




2 opmerkingen:

  1. Is er ook een lijstje met een overzicht voor de week? Een afprintbare lijst voor de week werkt wel makkelijk (de dagplanningen direct op de blog zijn moeilijk te printen). Bedankt alvast, Veerle (mama van Jef)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Dag Veerle, deze opmerking nemen we zeker mee. Daar wordt voor gezorgd, als het niet deze week is dan proberen we het tegen volgende week. Groetjes!

    BeantwoordenVerwijderen